Contact met de huisartsenpraktijk

Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijke manieren om met ons in contact te komen, met een verwijzing naar de juiste pagina.

Voordat je een bezoek brengt aan de huisarts, kijk eerst op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl.

Een telefonische afspraak maak je snel en eenvoudig hier op de website. Je geeft aan wanneer je gebeld wilt worden. De huisarts belt je dan terug en indien nodig kan er een afspraak op de praktijk gemaakt worden.

Maak een afspraak

Een vraag stellen via e-consult gaat via het portaal. Je kunt eenvoudig een vraag stellen die geen spoed heeft, maar wel belangrijk is te stellen aan je huisarts. Dit kan je een bezoek aan de praktijk schelen. Mocht er aan de hand van het e-consult besloten worden om toch een afspraak in de praktijk te maken dan kan dat afgesproken worden.

Stel je vraag via e-consult

Eenvoudig een 5 minuten afspraak in de praktijk maken doe je via het portaal. Je kan (maximaal 3 dagen van te voren) een tijdstip kiezen in de agenda en deze inplannen. Dit is bestemd voor een korte eenvoudige klacht.

Afspraak maken

Ook videobellen met je huisarts is mogelijk via de site. Ook hiervoor kun je laten weten wanneer het jou schikt om gebeld te worden door de huisarts om deze afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Ben je collega zorgverlener? Bel dan direct naar de praktijk (binnen openingstijden): laat je nummer, naam en vraag achter en je wordt met voorrang teruggebeld.

Bel nu de praktijk

Voor een spoedgeval kun je altijd bellen naar: 0850791110 en kies de optie spoed. Bij levensbedreigende situaties bel je altijd 112.

Bel nu met spoed: 0850791110
Contact gegevens
  • Zuidbroekdokters
  • Laan Van Zuidbroek 109
  • 7324BJ Apeldoorn
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 12:30
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Veelgestelde vragen

Deze veelgestelde vragen zijn samengesteld op basis van vragen die wij vaker krijgen. Door de antwoorden hier te geven besparen wij je de moeite van contact zoeken en hebben wij huisartsen minder onderbrekingen in ons werk met patiënten. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet vinden dan kun je je vraag stellen aan de praktijk.

Kan ik mij inschrijven in uw praktijk?
Wat heb ik nodig om gebruik te maken van het patiëntenportaal?
Moet ik een afspraak maken met de huisarts?
Hoe kan ik een telefonische afspraak maken?
Hoe zet ik de website van mijn huisarts op het startscherm van mijn iPhone of iPad?
Hoe zet ik de website van mijn huisarts op het startscherm van mijn Android telefoon?
Hoe vraag ik mijn herhaalmedicatie aan?
Hoe krijg ik de uitslag van mijn onderzoeken?