Feedback of klacht

Wij willen u graag goede zorg en een heldere communicatie bieden. Wij leren dan ook graag van jouw ervaring met Zuidbroekdokters. Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en nog beter op jouw wensen aansluiten. We ontvangen je feedback graag als je tevreden bent, maar zeker ook als je vindt dat dingen beter kunnen.

Ondanks onze goede intenties en inspanningen kan het zijn dat je ontevreden bent. In dat geval gaan wij graag een persoonlijk gesprek aan om het probleem te verhelderen en tot een oplossing te komen. Meestal lost dit al veel onduidelijkheden op.

Mocht dit geen oplossing bieden dan kun je je voor een onafhankelijk oordeel wenden tot Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg.

Wij hopen natuurlijk op een goede en blijvende wederzijdse vertrouwensband en zullen onze uiterste inspanning hiervoor leveren.

Praktijkinformatie

De praktijklocatie is aan de Laan van Zuidbroek 109 in Apeldoorn. We delen deze locatie met fysiotherapiepraktijk Leeuwis en Podotherapie/Orthopaedisch schoenmaker Voetcomfort.

Zuidbroekdokters
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 12:30
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Volg ons