Wie zijn wij?

Maak kennis met de medewerkers van Zuidbroekdokters

Wij zijn Morna Veenhuizen en Lydia ten Napel en wij zijn in september 2020 met z’n tweeën gestart met een nieuwe moderne huisartsenpraktijk in de wijk Zuidbroek in Apeldoorn: Zuidbroekdokters. Als praktijk zijn wij ook verbonden aan het asielzoekerscentrum in Apeldoorn aan de Deventerstraat. Inmiddels is ons team uitgebreid met een POH-GGZ, een POH-Somatiek en een waarnemend huisarts en we stellen ons graag even aan u voor.

Ons Team

Maak kennis met de huisartsen in onze praktijk

Lydia ten Napel

huisarts
69058711401
Maandag en woensdag

Lydia is opgegroeid in de Achterhoek, heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen en in 2009 de huisartsenopleiding afgerond in Utrecht. Ze is getrouwd, heeft 4 kinderen en woont met haar gezin in Apeldoorn. Als huisarts ligt haar speciale interesse in de leefstijlgeneeskunde en in de huisartsenspoedzorg. Naast de reguliere zorg vult zij ook de huisartsenspreekuren in voor het AZC aan de Deventerstraat.

Morna Veenhuizen

huisarts
99066242901
Maandagochtend, woensdag, donderdagochtend

Morna is geboren en getogen in Apeldoorn. Zij heeft geneeskunde gestudeerd in Utrecht en ook daar de huisartsenopleiding gevolgd en deze in 2012 afgerond. Ze is getrouwd, heeft 2 kinderen en woont met haar gezin in Apeldoorn. Zij heeft naast het huisarts zijn ook in 2019 en 2020 als medisch docent gewerkt aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. In haar vrije tijd is ze veel in en om hun klushuis te vinden om deze beetje bij beetje verder op te knappen. Daarnaast is ze graag bezig met tuinieren in de tuin en moestuin.

Mirelle Gerritsen

Waarnemend huisarts en leefstijlarts
Dinsdag en vrijdag

Mirelle is huisarts en leefstijlarts. Ze woont samen met haar man en 2 prachtige kinderen (5 en 7 jaar ) in Epe. Mirelle is pragmatisch ingesteld en voelt zich prettig bij een ‘no nonsens’ aanpak en leven. Ons lichaam is enorm veerkrachtig en heeft een fantastisch zelfgenezend vermogen, soms is daar een medische interventie bij nodig. Ze is gespecialiseerd in beiden en combineert daarbij haar reguliere kennis over ziekte en gezondheid (volgens de richtlijnen van het Nederlandse Huisartsen Genootschap) met kennis over diverse complementaire/integrale geneeswijzen. Leefstijl (voeding, beweging, ontspanning, slaap, zingeving en verbinding) spelen voor haar een grote rol als medicijn tegen ziektes en aandoeningen maar ook ter voorkoming hiervan. Mirelle heeft een coachende stijl en werkt vanuit de positieve gezondheidszorg wat betekent dat ze zelfredzaamheid stimuleert en mensen ondersteunt om meer grip op hun eigen gezondheid te krijgen.

Geertje Seynaeve

POH-somatiek
Dinsdag 1x in de 2 weken

Geertje is geboren in Leeuwarden, opgegroeid in Apeldoorn. Ze is moeder van 2 dochters, getrouwd en in haar vrije tijd is ze graag buiten om te fietsen of te sporten. Ook houdt ze van reizen. Geertje heeft ruim 30 jaar ervaring in de huisartsenpraktijk (en huisartsenpost) eerst als doktersassistente en later als praktijkondersteuner. Een gezondere patiënt is wat ze graag wil bereiken! Leefstijladvisering en coaching is daarom een belangrijk onderdeel van haar zorg aan de patiënt.

Hester Pierik

POH-GGZ
Maandagochtend

Hester woont met haar gezin in Hattem en is al 12 jaar werkzaam als POH-GGZ. Naast haar werk als POH-GGZ werkt ze ook als consulent GGZ bij HOOGzorg. In deze functie houdt zij zich bezig met de kwaliteit en inhoud van de huisartsen GGZ zorg.

Jessica Blom

POH-GGZ
Woensdagochtend 1x in de 2 weken

Veelgestelde vragen

Deze veelgestelde vragen zijn samengesteld op basis van vragen die wij vaker krijgen. Door de antwoorden hier te geven besparen wij je de moeite van contact zoeken en hebben wij huisartsen minder onderbrekingen in ons werk met patiënten. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet vinden dan kun je je vraag stellen aan de praktijk.

Moet ik een afspraak maken met de huisarts?
Hoe kan ik een telefonische afspraak maken?

Praktijkinformatie

De praktijklocatie is aan de Laan van Zuidbroek 109 in Apeldoorn. We delen deze locatie met fysiotherapiepraktijk Leeuwis en Podotherapie/Orthopaedisch schoenmaker Voetcomfort.

Zuidbroekdokters
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 12:30
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Volg ons