Onze werkwijze

Werkwijze Zuidbroekdokters

In onze praktijk staat laagdrempelig en persoonlijk contact met jou voorop. Wij kiezen voor goede digitale ondersteuning zodat wij meer tijd hebben voor patiëntenzorg. Daarnaast werken wij zonder assistente, waardoor veel vragen direct beantwoord kunnen worden.

Je kiest zelf op welke manier je contact met ons wilt. Je kunt een terugbelverzoek of videoconsult aanvragen op het moment dat het jou uitkomt. Deze afspraken kun je zelf online inplannen via de contact button. Via je eigen portaal kun je een e-consult sturen en een bijlage zoals een foto kan toegevoegd worden. Tevens kun je zelf herhaalrecepten aanvragen of je medisch dossier inzien en uitslagen bekijken. Een afspraak voor een kort consult zoals oren uitspuiten, wratten aanstippen of andere korte klachten kunnen via het portaal zelf ingepland worden in onze agenda op bepaalde tijdstippen. Andere consulten kun je niet zelf inplannen, maar wordt zo nodig ingepland na telefonisch of e-consult contact. Als je niet in staat bent naar de praktijk te komen, komen wij naar je toe.

Een terugbelverzoek kun je ook telefonisch inplannen. Bel ons op 055-8080380 en kies optie 2. Vervolgens kies je de tijd waarop je door ons teruggebeld wilt worden. Voor spoed kun je direct terecht, kies dan optie 1. Binnen kantoortijden krijg je ons direct aan de telefoon.
Buiten kantoortijden kun je voor spoed contact opnemen met de Huisartsenspoedpost Apeldoorn op 085 079 1110. Je kunt ook kijken op www.thuisarts.nl of contact met de spoedpost noodzakelijk is.

Door onze manier van werken proberen wij geen wachttijden te hebben, handelen wij zaken direct af en hebben wij meer tijd dan gebruikelijk voor een consult. Samen kiezen wij de zorg die bij jou past.

Werkwijze Flexdokters

Uw huisarts heeft een Flexdokters prakijk.

Onze praktijk is aangesloten bij Flexdokters. Een coöperatie van huisartsenpraktijken. Dit biedt een aantal voordelen voor patiënt en huisarts, waarbij de relatie tussen huisarts en patiënt altijd bovenaan staat.

In een Flexdokters-praktijk hebben patiënten rechtstreeks contact met de huisarts. Fijn, want zo hoeft je je verhaal maar één keer te vertellen. Vaak kan je vraag direct beantwoord worden. Lukt dat niet? Dan maak je samen met de huisarts een vervolgafspraak op de praktijk. Handig, want hierdoor hoef je niet voor elke vraag naar de praktijk te komen.

We vragen je om zelf afspraken in te plannen. Omdat er uitsluitend op afspraak wordt gewerkt, zijn er nauwelijks wachttijden en tref je doorgaans een rustige wachtkamer aan. Dit zorgt voor veel rust in de praktijk en tijdens je consult met de huisarts. Prettig voor jou en voor de huisarts.

Zelf regelen

Je kunt veel zaken zelf online regelen op deze website. Om je zo goed mogelijk te helpen hebben we hieronder de belangrijkste informatie overzichtelijk neergezet.

  • Als je een afspraak wilt maken met de huisarts, kun je dat zelf online doen. Dit kan op elk moment van de dag en week. Je hoeft dus niet meer te wachten aan de telefoon of balie.
  • Via de website kun je ook eenvoudig een vraag stellen of een foto sturen. Handig voor niet-urgente vragen of als je een foto wilt meesturen van bijvoorbeeld een plekje op je huid.
  • Herhaalrecept aanvragen, je medisch dossier of uitslagen bekijken? Hiervoor hoef je niet meer te bellen naar de praktijk. Je kunt dit allemaal regelen via de website in het portaal.

Veelgestelde vragen

Deze veelgestelde vragen zijn samengesteld op basis van vragen die wij vaker krijgen. Door de antwoorden hier te geven besparen wij je de moeite van contact zoeken en hebben wij huisartsen minder onderbrekingen in ons werk met patiënten. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet vinden dan kun je je vraag stellen aan de praktijk.

Hoe kan ik urine na laten kijken
Kan ik mij inschrijven in uw praktijk?
Hoe zet ik de website van mijn huisarts op het startscherm van mijn iPhone of iPad?
Hoe zet ik de website van mijn huisarts op het startscherm van mijn Android telefoon?
Hoe vraag ik mijn herhaalmedicatie aan?
Hoe krijg ik de uitslag van mijn onderzoeken?

Praktijkinformatie

De praktijklocatie is aan de Laan van Zuidbroek 109 in Apeldoorn. We delen deze locatie met fysiotherapiepraktijk Leeuwis en Podotherapie/Orthopaedisch schoenmaker Voetcomfort.

Zuidbroekdokters
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 12:30
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Volg ons